Pelicansin viikonloppu oli täysosuma – Rankat Ankat taipui tiukassa ottelussa

Pelicans juhli voittoa myös sunnuntaina. Kuva: Jarmo Koskela

Pelicans ja SSRA kohtasivat sunnuntain ainoassa naisten Salibandyliigan ottelussa Lahdessa. Pelicans vei kamppailusta pidemmän korren maalein 7-6.

SSRA meni ottelussa johtoon Sanna Ristelin maalilla, mutta tauolle mentäessä Pelicans johti 2-1. Pelicans voitti myös kamppailun toisen erän lukemin 2-1, joten se pääsi kahden maalin johdossa kolmanteen erään.

Kolmoserässä joukkueet maalailivat vuorotellen siten, että ajassa 50.47 peli oli 6-4 Pelicansille. SSRA käväisi vielä kahdesti maalin päässä, mutta loppuluvuiksi jäi Pelicansin 7-6 -voitto.

Kotijoukkueen teholinkoja olivat Sofia Mittentag (2+1), Iina Latvala (2+0), Anne-Maria Haapasalo (1+1) ja Krista Siljander (0+2). Juulia Kataja pysäytti 24 laukausta. SSRA:n Sanna Risteli maalasi kamppailussa kahdesti.

Pelicansille viikonloppu oli todellinen täysosuma, sillä joukkue kaatoi lauantaina SB-Pron ja keräsi kahdesta pelistä täydet kuusi pistettä. Nousijajoukkue on nyt seitsemäntenä ja pisteen päässä sijaa ylempänä olevasta TPS:sta. SSRA jatkaa naisten liigassa sijalla viisi.