ÅIF kaatoi Torin jäähyrikkaassa paikallistaistossa – katso lauantain salibandytulokset

Jäähypenkki kului Loviisassa. Kuva: Iiro Karesniemi.

Lauantaina pelattiin miesten Divarissa ja naisten Salibandyliigassa molemmissa kaksi kamppailua. Divarin paikallispelissä ÅIF kaatoi Torin Loviisassa maalein 5-4.

Kiihkeässä ottelussa nähtiin jo avauserässä paljon jäähyjä, kaikkiaan 10 minuutin verran. Koko ottelussa tuomittiin yhteensä 33 rangaistusminuuttia. Avauserän ainoa osuma syntyi ÅIF:n Atte Huovisen lavasta ajassa 1:48.

Avauserässä jäähypenkkiä kulutti enemmän Tor, mutta toisessa erässä ÅIF. Maalit menivät kuitenkin tasan, kun Jere Jokinen ja Jimmy Sved osuivat Loviisalle ja Markus Mitikka ja nuori Oliver Sillanpää ÅIF:ille.

Kolmannen erän alussa Tuomas Liukolampi vei vieraat kahden maalin johtoon. Andreas Hietala kavensi ylivoimalla pari minuuttia myöhemmin, mutta kuutisen minuuttia ennen loppua Jussi Mäkinen maalasi taas ÅIF:ille.

Jesse Tolvanen kavensi vielä ilman maalivahtia ajassa 58:17, mutta enempää maaleja ei nähty. Näin pisteet matkasivat hieman yllättäenkin Sipooseen.

Miesten Divarissa voiton nappasi myös Limingan Niittomiehet. Naisten liigassa kolme pistettä veivät SSRA ja SB-Pro.