Divarissa yksi peli keskiviikkona – ÅIF päihitti M-Teamin

ÅIF kaatoi M-Teamin keskiviikkona. Kuva: Juhani Järvenpää

Helsinkiläinen M-Team ja Sipoon ÅIF kohtasivat keskiviikkona miesten Divarin ainoassa kamppailussa Helsingissä. ÅIF vei kamppailusta vieraspisteet maalein 8-6.

M-Team aloitti pelin vahvemmin maalien muodossa ja johti ensimmäisellä erätauolla 2-1. Toinen erä oli ÅIF:n heiniä ja vierasryhmä johti peliä 5-4 kolmanteen erään mentäessä. Janne Makkonen toi M-Teamin tasoihin kolmoserän alussa, mutta viimeisen vartin ÅIF voitti 3-1.

Vieraiden tehopisteet jakautuivat todella tasaisesti, sillä peräti kuusi pelaajaa iski tehot 1+1. Stefan Kistler torjui maalillaan yhteensä 26 kertaa. M-Teamin ykkösviisikon Antti Itkonen (2+2) ja Makkonen (1+3) olivat hyvässä pistevireessä.

Voitto oli ÅIF:lle toinen perättäinen ja joukkue nousi kuudenneksi M-Teamin ohi. M-Teamille tappio oli taasen toinen perättäinen, ja joukkue on sarjataulukon seitsemäntenä.