Kooste: ErVi kaatoi Karhut rankkareilla – Kapanen 4+0, Hyvönen 0+5

Roni Laasonen iski ratkaisevan rankkarin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa Karhut raapi kotikentällään pisteen EräViikingeiltä. Kaksi matkasi kuitenkin Helsinkiin, kun ErVi nappasi voiton rankkarikilvan jälkeen maalein 9-8.

Karhut johti avauskympin jälkeen jo 3-1, mutta ErVi nousi tasoihin vielä ennen erätaukoa. Toisessa erässä edettiin tasatahtia ja lukemat 40 minuutin jälkeen olivat 5-5. Päätöserässä Karhut johti jo 7-5 ja 8-7, mutta aina vierasjoukkue pystyi nousemaan tasoihin.

Lopulta rankkareilla ErVi oli parempi Mika Moilasen ja ratkaisevan osuman iskeneen Roni Laasosen onnistuttua. Karhuilta vain Eero Harjula onnistui maalinteossa.

Karhujakin urallaan edustanut ErVin Janne Hyvönen oli ottelun tehokkain viidellä maalisyötöllään. Lauri Kapanen teki neljä maalia. Karhujen tehomies oli pistein 1+2 onnistunut Tomi Jerkku.