Kooste: Rangersille toinen kotitappio – Torille pisteet Divarin kärkikamppailusta

Keltapaitainen Loviisan Tor nappasi ison voiton Kirkkonummelta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa pelattiin lauantaina yksi ottelu, kun Kirkkonummi Rangers isännöi Loviisan Toria. Vierasjoukkue Tor haki voiton maalein 6-4.

Rangers johti ottelua jo 2-0 Mikko Ollikaisen ja Rami Kallion maaleilla. Teppo Salon viiden minuutin rangaistuksen aikana Jonathan Flick kuitenkin kavensi ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisen erän vei Tor nimiinsä lukemin 3-1. Vieraiden maalit keskimmäisen 20-minuuttisen aikana tekivät Jesse Tolvanen, Tatu Könönen ja Asko Santero. Kotijoukkueen ainokaisen iski Tuomas Savukoski.

Kolmannen erän alussa Könönen iski illan toisensa ja Dan Forsström lisäsi Loviisan johdon jo kolmeen maaliin. Aleksi Markkolan 6-4 -kavennusta lähemmäs isännät eivät enää päässeet.

Könösen lisäksi kahteen tehopisteeseen ylsivät Torilta Flinck ja Forsström. Rangersin tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Samuli Alaluusua.

Tappio oli Rangersille vasta kauden toinen kotikentällä. Sarjataulukossa Tor on sijalla kaksi ja Rangers kolmantena. Pisteitä molemmilla joukkueilla on yhtä paljon, mutta pelejä loviisalaisilla kaksi enemmän.