LASB:n tappioputki katkesi, Espoossa maalijuhlat – katso sunnuntain miesten liigatulokset

LASB juhli vihdoin voittoa

LASB juhli vihdoin voittoa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

LASB nappasi 9-4 -voiton Indiansista sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Samalla katkesi lahtelaisten kuuden ottelun mittainen tappioputki.

Indiansin tappioputki sai puolestaan jatkoa. Häviö oli joukkueelle jo viides perättäinen. LASB nousi voitolla ulos karsijoiden paikalta ja Indiansin ero playoff-viivan alapuolella niskaan hengittäviin Steelersiin ja Welhoihin pysyi edelleen kahdessa pisteessä.

Itse ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä. Ensimmäisen 40 minuutin aikana kumpikin joukkue teki kolme maalia. Vasta kolmannessa erässä LASB teki ratkaisevan pesäeron ja latoi 6-1 -erälukemat. Se teki osumista kaksi tyhjään maaliin.

LASB:n tehokkaimmat olivat hattutempun tehnyt Rasmus Kainulainen ja pistein 2+1 onnistunut Perttu Koljonen. Indiansin maaleista kolme syötti Aaro Astala ja kaksi teki Valtteri Kainulainen.

Espoossa puolestaan mätettiin maaleja oikein kunnolla. Oilers kaatoi OLS:n lopulta maalein 17-8.

Laajalla rintamalla onnistuneet espoolaiset johtivat avauserän jälkeen jo 5-1. Seuraavat erät menivät suurilukuisesti 6-4 ja 6-3 ”öljymiehille.”

Oilersin teholingot olivat pisteet 3+1 tehnyt Sylvester Raikamo, sekä maalin tehnyt ja kolme syöttänyt Justus Kainulainen. OLS:n tehokkain oli Olli Wikstedt, joka onnistui pistein 2+2.

Päivän muissa peleissä SPV voitti Karhut, Classic Welhot ja TPS Kooveen. TPS:n nutussa hirmuiskussa oli Miko Kailiala pistein 5+1.