Salibandyliiton ja Eerikkilän yhteistyö jatkuu pitkään – uusi salibandyhalli valmiina 2019

Salibandymaajoukkueet harjoittelevat jatkossakin Eerikkilässä. Kuva: Salibandyliitto.

Salibandymaajoukkueet harjoittelevat jatkossakin Eerikkilässä. Kuva: Salibandyliitto.

Suomen Salibandyliitto ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan. Strategista kumppanuutta jatkuu ainakin vuoteen 2028 asti. Eerikkilään rakennetaan myös uusi salibandyhalli, joka valmistuu ensi kesänä.

Salibandyliitto ja Eerikkilä ovat tehneet yhteistyötä jo toistakymmentä vuotta. Suomalaisen salibandyn valtakunnallinen valmennuskeskus Floorball Academy (FBA) on toiminut Eerikkilässä vuodesta 2015.

Tämän jälkeen Salibandyliitto onkin keskittänyt valtakunnallisen valmennus-, koulutus- ja pelaajakehitystoimintansa Eerikkilään.

Vuonna 2017 Eerikkilän FBA-toiminta integroitiin osaksi Salibandyliiton pelaajakehitys- ja maajoukkuetoimintaa. Tästä syntyi MAAJOUKKUETIE FBA -toimintakonsepti, joka tukee sekä suomalaisten nais- että miespelaajien polkua junioritasolta aikuisten maajoukkuetasolle asti.

Nyt yhteistyötä on jatkettu vuoteen 2028 asti. Yhteistyö on linjassa Salibandyliiton strategisten tavoitteiden kanssa: Suomi haluaa olla maailman paras salibandymaa vuonna 2028.

Tiivistyneen yhteistyön ja jatkosopimuksen konkreettinen esimerkki on Eerikkilään rakennettava uusi salibandyhalli, joka valmistuu kesäksi 2019. Uuteen halliin rakennetaan kaksi täysimittaista salibandykenttää, oheisharjoittelutilaa sekä pesu- ja pukuhuonetilat. Halli liitetään yhdyskäytävällä nykyiseen jalkapallohalliin. Uuden hallin rakentaa Lehto Group Oyj.

– Yhteistyömme on tiivistynyt ja syventynyt vuosi vuodelta ja toiminta on kasvanut. Molemmat osapuolet ovat halunneet pitkäjänteistä toimintaa, joten on loogista jatkaa kumppanuutta vuoteen 2028. Haluamme tukea kaikilla toimillamme Salibandyliiton vision, strategian, ja tavoitteiden toteutumista sekä olla suomalaisen salibandykehityksen henkinen koti, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen sanoo.

– Salibandyn pelaajakehitysjärjestelmä on kehittynyt viime vuosina merkittävästi ja tältä pohjalta haluamme edelleen jatkaa voimakasta kehitystyötä ollaksemme maailman paras salibandymaa, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen kertoo ja jatkaa:

– Yhteistyö Eerikkilän kanssa on toiminut erinomaisesti ja olemme vakuuttuneita, että salibandy saavuttaa yhteistyöllämme merkittäviä tuloksia. Nyt saamme Eerikkilään uuden salibandyhallin myötä lajillemme myös erinomaiset olosuhteet.

Salibandyliiton uutinen aiheesta.