Sekä Kooveen miesten että naisten valmennustiimeihin muutoksia

Kooveen naisten liigajoukkue hakee uutta vahvistusta valmennustiimiinsä. Kuva: Esa Takalo

Kooveen naisten liigajoukkue hakee uutta vahvistusta valmennustiimiinsä. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Koovee tiedotti, että sen miesten ja naisten Salibandyliiga-joukkueiden valmennustiimeissä tapahtuu muutoksia joulukuun alussa.

Uutena vahvistuksena miesten edustusjoukkue saa penkin taakse Jouni Kulmalan, jolla on aikaisempaa valmennuskokemusta junioreista ja Salibandyliigasta. Kulmalan sopimus kattaa kauden loppuun.

– Yritimme saada Jounin mukaan valmennustiimiin jo kesällä, mutta silloin ei vielä tärpännyt muiden kiireiden takia. Lajivalmennuspuolella olemme tavallaan joutuneet menemään yhden vajaalla eli Jounin mukaantulo on todella hyvä asia, Kooveen päävalmentaja Ilja Pantzar sanoi.

Naisten joukkueeseen sen sijaan aletaan etsiä uutta valmentajaa, sillä tiimiin kuulunut Juha Kurki jättää apuvalmentajan tehtävät omasta pyynnöstään.

– On tietenkin valitettavaa, kun tällaisia muutoksia tulee kesken kauden. Keskustelin Juhan kanssa viikonlopun aikana ja totesimme, että tämä on kuitenkin paras tapa edetä ja ratkaista asia nopeasti, Kooveen toiminnanjohtaja Jari Fagerström kertoi.

Kooveen miehet ovat liigan viimeisellä sijalla. Naisilla pyyhkii paremmin, sillä tamperelaiset pitävät hallussaan viidettä sijaa.

Muokattu 17.33: Uutisen kuva päivitetty.