Steelers kukisti Kooveen torstai-illan liigakamppailussa – Einiö maalasi kahdesti

Steelers syvensi Kooveen ahdinkoa. Arkistokuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu Steelersin ja Kooveen välillä. Voiton vei Steelers maalein 5-3.

Avauserässä etevämpi oli Steelers. Leevi Kainulainen vei kotijoukkueen johtoon ajassa 9:42. Jesse Ruokostenpohja tasoitti kellojen näyttäessä 12:22, mutta erän lopussa Timo Johansson ja Niko Einiö osuivat vielä isännille.

Toisen erän puolivälin jälkeen Einiö vei Steelersin jo kolmen maalin johtoon, mutta seuraavien minuuttien aikana Koovee nousi nopeasti Samu Saaren ja Petteri Puustisen osumilla maalin päähän. Seuraavaksi Kooveen Tuomas Aho sai kuitenkin keskialueen kontaktitilanteesta 5+20 minuutin rangaistuksen ja punaisen kortin. Kyseessä oli PR3 (pelirangaistus 3) eli Aho on varmuudella yhden pelin pois eli tilanne viedään kurinpidon selviteltäväksi.

Ylivoiman aikana erän lopussa Atte Lahti vei ylivoimalla Steelersin 5-3 -johtoon. Enempää Steelers ei kuitenkaan onnistunut Kooveen isoa rangaistusta tuloksen muodossa hyödyntämään. Koko kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty, vaikka Koovee haki lopussa kavennusta ilman maalivahtia. Näin pisteet jäivät Hämeenlinnaan kahden maalin erolla.

Ottelun tehokkaimmat olivat Steelersille kaksi maalia iskenyt Niko Einiö, sekä pistein 1+1 luutinut Atte Lahti.