Welhot-vahti tekee comebackin jäähallipelissä – pelannut syksyn alasarjassa kenttäpelaajana

Petri Lesch torjuu seuraavien kolmen pelin ajan jälleen Welhoissa. Kuva: Salibandyliiga.

Petri Lesch torjuu seuraavien kolmen pelin ajan jälleen Welhoissa. Kuva: Salibandyliiga.

Welhoja neljä kautta edustanut ja urallaan yhteensä 93 liigaottelua pelannut Petri Lesch, 33, vahvistaa ”taikureita” kolmen ottelun sopimuksella.

Comebackin suhteen mielenkiintoista on sekin, että Lesch on pelannut alkukauden 5. divisioonaa Bärbär Unitedissa hyökkääjänä, tehden seitsemään otteluun tehot 11+2=13. Hän löytyy sarjan pistepörssistä sijalta 10.

Paremmin maalivahtina tunnettu Lesch tulee vahvistamaan kuitenkin nimenomaan torjujaosastoa Welhoihin, kun alkukaudella vastuuta kantanut Jesse Huurrekorpi loukkasi polvensa ja polven operaation takia hänen loppukautensa on vaarassa. Leschin sopimus kattaa kolme seuraavaa ottelua ja hän tulee tukemaan ykkösvahdiksi noussutta Roni Tuonosta. Lesch on siis edustuskelpoinen jo tulevan viikonlopun jäähallipelissä Happeeta vastaan.

Welhojen päävalmentaja Janne Kainulainen oli mielissään Leschin paluusta.

– Petri on ennen kaikkea hieno ihminen, joten hienoa saada hänet mukaan meidän joukkueeseen. Hän tuo joukkueeseen sopivaa särmää ja kokemuksen tuomaa sisäistä johtajuutta. Pallojakin mies osaa tarvittaessa kopata hyvällä prosentilla, Kainulainen kommentoi Welhojen tiedotteessa.

Lesch oli itse innoissaan tulevasta komennuksestaan.

– Sovittiin Kainulaisen kanssa kesällä, että jos tarve tulee, niin vastaan huutoon tilanteen mukaan. Hieno fiilis päästä auttamaan joukkuetta ja kokemaan Niiralan Montun tunnelma. Toivottavasti saadaan tupa täyteen!