Yle näyttää salibandyn MM-kisat jatkossakin – sopimus vuoteen 2022 saakka

Kuva: Ville Vuorinen / Salibandyliitto.

Kuva: Ville Vuorinen / Salibandyliitto.

Yle uutisoi sunnuntaina, että salibandyn MM-kisat näkyvät jatkossakin sen kanavilla. Yle ja Kansainvälinen salibandyliitto IFF ovat tehneet miesten ja naisten MM-kisojen lähetysoikeuksista jatkosopimuksen, joka ulottuu aina vuoden 2022 miesten kisoihin saakka.

– On hienoa varmistaa maailman parhaimman salibandyn näkyminen kaikille vapaasti nähtävillä kanavilla. Suomalaisittain perinteisesti menestyksekkään lajin seuraaminen on meille ilo ja kunnia, Yle Urheilun strategiasta ja oikeuksista vastaava päällikkö Robert Portman kommentoi Ylen uutisessa.

Kansainvälisen salibandyliiton suomalainen pääsihteeri John Liljelund kiitteli puolestaan yhteistyön mainiota sujuvuutta.

– Olemme tehneet hyvää ja tuloksellista yhteistyötä Ylen kanssa. Kansainvälisen huippusalibandyn näkyminen Ylen kanavilla on meille tärkeä asia erityisesti, koska miesten MM-kisat pelataan vuonna 2020 Helsingissä, Liljelund totesi.

Naisten seuraavat arvokisat pelataan vuonna 2019 Sveitsissä. Miesten seuraavat MM-kilpailut mitellään Suomessa vuonna 2020.

Ylen uutinen aiheesta