Classic yllätysvoittoon rankkareilla – tasoitus vain 14 sekuntia ennen päätössummeria

Classic sai revanssin PSS:sta. Arkistokuva: Esa Takalo.

Naisten Salibandyliigassa Classic nappasi toisen perättäisen voittonsa kun se yllätti sarjakärki PSS:n rankkareilla maalein 3-2.

PSS siirtyi ottelussa nopeasti, jo toisella minuutilla, ottelussa johtoon Ella Holmbergin osumalla. Seuraavaa maalia saatiin odotella kauan, sillä PSS:n 2-0 osuma syntyi vasta ajassa 50:37. Sen teki ylivoimalla Marianne Väliaho.

Classic nousi kuitenkin vielä viimeisillä minuuteilla tasoihin. Salla Suomela teki 2-1 -kavennuksen ajassa 57:13 ja Annu Selinummi tasoitti ilman maalivahtia ainoastaan 14 sekuntia ennen ottelun loppua.

Jatkoajalla ratkaisua ei syntynyt, joten ratkaisu koettiin vasta rankkarikilvan päätteeksi. Rankkareilla porvoolaisista onnistuivat Linda Törnqvist ja Ella Sundström. Classicilta onnistuivat Selinummi kahdesti, sekä voittomaalin vasta seitsemännessä parissa tehnyt Michaela Sponiarova.

Sunnuntain toisessa naisen liigan ottelussa Koovee voitti NST:n.