Divarin kärkipelistä tiukka kamppailu – Tolvanen ratkaisi ottelun jatkoajalla

Andreas Hietala tarjoili kolme maalisyöttöä. Kuva: Anssi Koskinen

FBC Turku ja Loviisan Tor kohtasivat keskiviikkona miesten Divarin kärkipään ottelussa Turussa. Loviisan Torin Jesse Tolvanen iski ajassa 61.04 ottelun voittomaalin jatkoajalla ja Loviisa vei kamppailusta kaksi pistettä lukemin 5-4.

Ensimmäisessä erässä ei nähty osumia, joten erätauolle mentiin tasatilanteessa. Maalihanat saatiin auki juuri ennen ottelun puoliväliä, kun Markus Järvinen ja Juuso Forsman laukoivat kotijoukkueen kahden maalin johtoon. Seuraavalla kympillä Torin Tatu Könönen sekä Jere Jokinen iskivät ensin pelin tasoihin, mutta Joakim Ervastin maalilla FBC Turku pääsi johdossa päätöserään.

Kolmoserän alussa turkulaiset pääsivät ylivoimalle ja Miikka Sokka iski kotijoukkueen neljännen maalin. Erässä nähtiin vielä Loviisan Jonathan Flinckin sekä Conny Lindblomin osumat, joten edessä oli jatkoaika. Ajassa 61.04 Tolvanen ratkaisi ottelun voiton vierasjoukkueen hyväksi.

Tor palasi voittokantaan viime viikonlopun jatkoaikatappion jatkeeksi ja on sarjakakkosena pisteen päässä turkulaisista. FBC Turku sai jatkoaikatappiosta pisteen ja jatkaa sarjakärjessä. Viimeisestä neljästä pelistä Divarin kärkiryhmä on voittanut vain yhden ottelun.