Divarit

Entinen SPV-vahti Jymyn vahvuuteen – pelasi alkukauden kolmosdivisioonassa

10.01.
2019
Divarit

Hannes Hannula torjui viime kaudella SPV:n paidassa. Arkistokuva: Esa Takalo

Maalivahti Hannes Hannula edustaa loppukauden ajan miesten Divarin Nurmon Jymyä. Hannula pelasi alkukauden kolmosdivisioonan Munakan Urheilijoissa.

Hannulalla on viime vuosilta kokemusta Salibandyliigasta SPV:n paidasta. Kaikkiaan 65 liigaottelua pelannut Hannula juhli SPV:n kanssa pronssimitaleita kaudella 2016-17.

– Hienoa tietysti, että pääsee pienen tauon jälkeen iskemään häkin päähän, ja nauttimaan taas rakkaasta salibandysta. Olen totta kai innoissani, että tällainen mahdollisuus siunaantui. Jymyä olen seuraillut sivusta aktiivisesti tällä kaudella, ja siellä on tosi hieno, energinen ja nuori jengi jonka matkaan on hieno päästä. Innolla odotan tulevia pelejä, Hannula sanoitti Jymyn sivuilla.

Hannula on pelannut Divarissa aiemmin 26 ottelua SB Vaasassa. Tie SPV:ssä päättyi viime kauden jälkeen ja sen jälkeen mies on pitänyt kuntoaan yllä kolmosdivarin lisäksi muilla tavoin.

– Olen käynyt ahkerasti paikkailemassa paikallisten seurojen maalivahteja aina tuon tästäkin, kun tarvetta on ollut. Pelaillut välillä vähän kentälläkin alasarjoissa ja puulaakeissa. Salibandyhän on kuulemma ”hyvvöö liikuntaa”, kuten eräs pohjoisen mies tapasi sanoa, Hannula avasi.

Hannula on edustuskelpoinen Jymyn viikonlopun peleissä Josbaa ja O2:sta vastaan. Nurmolaisryhmän kausi on ollut vaikea ja joukkue on Divarin toiseksi viimeisenä tällä hetkellä.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen