FBC Turun Stenforsin kausi ohi polvivamman vuoksi – Peltosesta paikkaaja

Eemeli Peltonen edustaa FBC Turkua loppukauden ajan. Kuva: FBC Turku

Eemeli Peltonen edustaa FBC Turkua loppukauden ajan. Kuva: FBC Turku

FBC Turku kertoi alkuviikosta kotisivuillaan, että Mikko Stenfors on poissa pelikentiltä seuraavat 6-9 kuukautta polvivamman vuoksi. Pitkän toipumisajan vuoksi Stenforsia ei nähdä kaukalossa enää tällä kaudella.

FBC Turun päävalmentaja Perttu Kytöhonka harmitteli Stenforsin kohtaloa seuran sivuilla.

– Päällimmäisenä on iso harmitus Mikon puolesta. Konkari on tehnyt kovan työn, jotta on päässyt rikkonaisen viime kauden jälkeen pelikuntoon. Eikä vain pelikuntoon, vaan loppusyksystä mies oli sarjan kärkipuolustaja. Pelillisen johtajuuden lisäksi Mikko on ollut liideri myös muutenkin. Selvä homma, että korvaamaton palanen, Kytöhonka sanoi.

Akseli Härkönen ja Juhana Räikkönen lähtivät maanantaina varusmiespalvelukseen, joten kaksikko ei pysty osallistumaan Divarin kakkosena olevan joukkueen toimintaan täysipanoisesti tulevina kuukausina. Seurajohto reagoi mahdolliseen puolustajapulaan, että se hankki viime kaudella TPS:aa edustaneen Eemeli Peltosen loppukaudeksi.

– Eemeli Peltonen (24) oli meidän mukana keväällä, mutta lopulta elämäntilanne oli siinä määrin avoin, ettei hän voinut hypätä mukaan. Tuolloin kävimme kuitenkin hyviä keskusteluja miten me BC:ssä toimimme ja mitä näen hänessä. Nyt kun Mikko loukkaantui, olin häneen välittömästi uudelleen yhteydessä ja Eemeli halusi lähteä mukaan joukkuetta auttamaan, Kytöhonka kertoi.

Peltonen on edustuskelpoinen keskiviikon FBC Turku-Rangers -ottelussa.