Jymylle jo viides perättäinen tappio – Divarissa vilkas salibandysunnuntai

Kaarlo Mahlberg osui O2:lle kerran sunnuntain voitossa. Arkistokuva: Esa Jokinen

Sunnuntai tarjoili miesten Divarista yhteensä viisi ottelua. Toiseksi viimeisenä olevan Nurmon Jymyn ahdinko syveni päivän ensimmäisessä pelissä Jyväskylässä.

Kotijoukkue O2-Jyväskylä nappasi ottelusta lopulta 10–5-voiton. Se tarkoitti Jymylle jo viidettä tappiollista ottelua putkeen.

Kamppailu ratkesi vasta päätöserässä. Petro Raution ja Miikka Honkaniemen maalit nostivat Jymyn 4–1:stä 4–3:een kolmannen erän alussa. Sen jälkeen jyväskyläläiset tarjoilivat kuitenkin kylmän suihkun.

Kaksi nopeaa maalia erän puolessa välissä ja tilanne oli 6–3. Jymy käytti aikalisänsä, mutta verkko heilui omassa päässä jälleen pariin otteeseen, ja peli oli ratkennut.

Lopussa ”Ampparit” vielä kaunisteli numeroita hyväkseen. Tehokkaimmalla pelipäällä olivat 1+3 iskenyt Iiro Kinnunen ja 2+2-tehot kirjauttanut Joni Lempinen.

Voitto nosti O2-Jyväskylän 23 pisteeseen ja se taistelee vielä sitkeästi pudotuspelipaikasta.

Miesten Divari:
02-Jyväskylä–NJ 10–5 Ottelutilastot
EV Akatemia–LNM 1–5 Ottelutilastot
NST–Merikoski SBT 7–4 Ottelutilastot
Tiikerit–ÅIF 6–3 Ottelutilastot Iiro Karesniemen ottelukuvat Juhani Järvenpään ottelukuvat
M-Team–SalBa 5–4 Ottelutilastot