Divarit

Kakkosdivariryhmään kova vahvistus – maailmanmestari ja moninkertainen SM-mitalisti espoolaisjoukkueeseen

29.01.
2019
Divarit

Oscar Hänninen edustaa loppukauden kakkosdivarijoukkuetta. Arkistokuva: Jussi Ojala

Miesten kakkosdivisioonan Etelä-Suomen A-lohkon kakkosena majaileva SBS Kings on hankkinut riveihinsä huippuvahvistuksen. Oscar Hänninen, 34, edustaa jo ennestään nimekästä nippua loppukauden ajan.

Miesten Salibandyliigassa 14 kautta Espoon Oilersissa ja Esport Oilersissa pelannut Hänninen esiintyi korkeimmalla sarjatasolla viimeksi kaudella 2016-17. Varsinkin viimeisillä kausilla Hänninen kärsi veritulpasta.

Hännisellä on tilillään yhteensä 413 Salibandyliigan ottelua, joissa pisteitä on kertynyt 169+206=375. Salibandyliigan osalta palkintokaapista löytyy kaksi SM-kultaa, yksi SM-hopea ja kaksi SM-pronssia. Kaudella 2012-2013 hän pelasi Ruotsin Superliigan Linköpingissä.

Taitava sentteri kuului aktiivisemmalla urallaan myös vahvasti Suomen miesten maajoukkueeseen. Hyökkääjä edusti Suomea MM-kisoissa vuosina 2010, 2012 ja 2014, joten hän on maailmanmestari ja kaksinkertainen MM-hopeamitalisti. Maaotteluita Hänninen on pelannut 75 tehopistein 22+23.

Hänninen pukee SBS Kingsin paidan päälleen perjantaina, kun joukkue kohtaa SC Hawksin.

Joukkueen kokoonpano

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen