Liigat

Kauppien joukkue Champions Cupin naisten finaaliin – Ruotsin mestari Classicin vastustajaksi

03.01.
2019
Liigat

Veera Kauppi maalasi kahdesti Piranha Churin verkkoon. Kuva: IFF

Ruotsin mestari IKSU sekä hallitseva Sveitsin mestari Piranha Chur kohtasivat torstaina salibandyn Champions Cupin välierissä Gävlessä. IKSU vei kamppailusta voiton maalein 11-5, ja eteni turnauksen naisten finaaliin, jossa vastaan tulee tshekkiläinen Vitkovice.

Suomalaiskaksoset Veera ja Oona Kauppi onnistuivat pistetehtailussa ruotsalaisjoukkueen riveissä. Veera Kauppi osui kahdesti ja kaksoissisko saalisti kamppailussa kaksi maalisyöttöä. Champions Cupin naisten finaali käynnistyy perjantaina klo 17 Suomen aikaa ja se on katsottavissa tästä osoitteesta. Pronssipelissä kohtaavat suomalainen SB-Pro ja Piranha Chur klo 11 Suomen aikaa.

Miesten toinen finalisti selvisi myöhään torstaina, kun Ruotsin mestari Storvreta kaatoi Florbal MB:n maalein 10-5. Storvreta kohtaa finaalissa Tampereen Classicin, joka kaatoi Floorball Könizin selkein lukemin. Miesten finaali alkaa perjantaina klo 20 Suomen aikaa ja se on nähtävissä täältä. Välierien häviäjät pelaavat pronssista klo 14 alkaen.

Champions Cupin välierät (m):
SC Classic-Floorball Köniz 7-1
Storvreta-Florbal MB 10-5

Champions Cupin välierät (n):
SB-Pro Vitkovice 4-5 ja.
IKSU-Piranha Chur 11-5

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen