Kooste: Harjulalta maukas tarjoilu – Karhuille elintärkeä voitto jumbokamppailusta

Tomi Jerkku (2. vas.) iski Karhuille tehot 2+1. Kuva: Esa Takalo.

Tomi Jerkku (2. vas.) iski Karhuille tehot 2+1. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Koovee ja Karhut iskivät yhteen lauantaina. Tuiki tärkeän ottelun vei lopulta Karhut maalein 8-6.

Sarjan kahden pahnanpohjimmaisen kohtaamisessa Koovee oli avauserässä parempi maalein 3-2, mutta toinen erä oli Karhujen. Porilaiset iskivät neljä osumaa, kun isännät pystyivät tekemään vain yhden. Kolmannessa erässä Koovee pääsi pariinkin otteeseen maalin päähän, muttei lähemmäs. Viimeinen osuma syntyi tyhjään Koovee-maaliin.

Ottelun kenties kaunein osuma oli Karhujen käsialaa. Eero Harjula tarjoili pallon takatolpalle Tomi Jerkulle, joka ohjasi reikäpallon ilmasta sisään. Harjulan kaunis, koko kentän puhkaissut lättysyöttö on nähtävissä videolla ajassa 2:47. Kokonaisuudessaan Harjula syötti Karhujen maaleista kolme.

Harjulan lisäksi kolmeen tehopisteeseen ylsivät Karhuista Tomi Jerkku ja Ville Salonen molemmat pistein 2+1. Kooveen ykköspyssy oli kolme maalia ja yhden maalisyötön merkkauttanut Samuli Salomaa.

Voitolla Karhut lisäsi eroa sarjan viimeisenä olevaan Kooveeseen siis kolmella pisteellä. Kooveella on nyt kasassa kuusi pistettä, Karhuilla 12.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus: