Kooste: Indiansin ylivoima oli liikaa Karhuille

Indians juhli voittoa Porissa. Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Miesten Salibandyliigassa Indians haki 7-3 -voiton Porin Urheilutalolta lauantaina. Voitto irtosi eritoten hyvän ylivoimapelin ansiosta.

Avauserä oli tuloksen valossa tasainen, kunnes erän lopulla Karhut sai viiden minuutin rangaistuksen. Erien taitteessa Indians osui kolmesti ylivoiman aikana ja karkasi kolmen maalin johtoon.

Seuraava viiden minuutin rangaistus tuli Indiansille, mutta Karhut otti kakkosen ylivoiman aikana ja tilanne kostatui, kun tasavajaalla ainoa onnistuja oli Indians. Karhut osui vielä ylivoiman aikana 5-2 -kavennuksen muodossa, mutta Indians karkasi illan neljännellä yv-osumallaan vielä erän lopussa neljän maalin johtoon, josta se ei enää kolmannessa erässä luopunut.

Indiansin tehomiehinä toimivat kahdesti osunut Oskari Möykkynen, sekä kaksi syöttöä antaneet Aaro Astala ja Sami Niskanen. Karhujen Ville Salonen syötti Karhujen osumista kaksi.