Kooste: Mestari liekehti OLS:n kotivoitossa – vietiinkö ErViltä avausmaali?

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja EräViikingit kohtasivat viime lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Oulussa. OLS otti kamppailusta yllätysvoiton maalein 4-3.

Voitostaan OLS voi kiittää erityisesti tolppien välissä loistanutta Ville Mestaria. Koosteen perusteella mies esitti useita huippupelastuksia ja pysäytti yhteensä 29 laukausta. ErVin kannalta hampaankoloon mahtoi jäädä ensimmäisen erän tilanne, jossa videon hidastuksen perusteella Lauri Kapasen laukaus ylitti maaliviivan, mutta maalia ei hyväksytty. Tilanteen näkee koosteelta kohdasta 00.50 eteenpäin.

Ottelun voittomaalin iski OLS:n Mika Hirsikorpi, joka naulasi 4-3-osuman vain 15 sekuntia ErVin tasoituksen jälkeen kolmannessa erässä. Ottelussa kahden pisteen onnistujia olivat OLS:n Tatu Kiipeli (2+0) ja ErVin Mikael Lax (1+1).

OLS voitti viikonlopun molemmat ottelunsa ja paranteli asemiaan sijalla 12. ErVi on kuudentana sarjataulukossa.