Liigat

Kooste: Oululaissentteri vei maajoukkuepuolustajaa 100-0 ja tarjoili loistosyötön

23.01.
2019
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Classic oli kamppailussa parempi maalein 7-5.

Kolmanteen erään mentiin Classicin 4-3-johdossa ja tamperelaisryhmä iski kolmoserän kaksi ensimmäistä maalia. OLS tuli vielä kahdesti kahden maalin päähän, mutta ei tasoihin asti. Otsikossa mainittu osuma syntyi oululaisittain liian myöhään, sillä pelikello näytti 59.47. Maalissa Anssi Välitalo harhautti Mikko Leikkasen ja tarjoili tyhjän paikan Tuukka Kiviojalle.

Kivioja naulasi hattutempun kamppailussa. Classicin kahden maalin miehiä olivat Oskari Heikkilä ja Sami Johansson. Juuso Woivalin osui ottelussa ensimmäisen kerran Salibandyliigassa.

Classicilla on nyt takanaan kymmenen ottelun voittoputki ja tamperelaisryhmä on hävinnyt tällä kaudella vain kerran. Sekin tappio tuli jatkoajalla, joten Classic on selkeässä sarjakärjessä. OLS on tällä hetkellä sijalla 12 ja on hävinnyt neljä ottelua putkeen.

Ottelutilastot

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen