Kooste: Sarjajumbo johti 4-1 jo 10 minuutin kohdalla – M-Team kiri rinnalle ja ohi

Antti Itkonen räväytti voittomaalin ylivoimalla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Rauman SalBan viikonloppu miesten Divarissa toi kaksi 5-4 -tappiota. Jälkimmäinen tuli M-Teamin vieraana sunnuntaina Ruskeasuolla.

SalBa johti ottelua jo 4-1, kun vain reipas yhdeksän minuuttia oli pelattu. M-Team onnistui kuitenkin punnertamaan maali kerrallaan lähemmäs ja kolmannessa erässä se hilasi itsensä lopulta voittoon asti.

Voittomaalin iski ajassa 56:55 Antti Itkonen ylivoimalla. SalBa yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta tuloksetta.

Itkosen (1+1) lisäksi kahteen tehopisteeseen ylsi voittajajoukkueesta kaksi maalisyöttöä jaellut Aki Mäkinen. SalBan puolelta Joni Peltola teki tehot 0+2.

Sarjataulukossa SalBa pitää edelleen perää. M-Team nousi voitolla sijalle viisi.