Liigat

Kooste: SB-Pro päihitti Sveitsin mestarin ja sijoittui kolmanneksi Champions Cupissa

04.01.
2019
Liigat

SB-Pro saavutti pronssia Champions Cupissa. Kuva: IFF

SB-Pro ja Piranha Chur kohtasivat perjantaina Champions Cupin pronssiottelussa Gävlessä. SB-Pro voitti kamppailun maalein 5-3 ja sijoittui kolmanneksi neljän joukkueen turnauksessa.

Kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasan 2-2. Heidi Lirkki laukoi Pron johtoon viimeisen erän ensimmäisellä kympillä ja Laura Hietamäki lisäsi johtoa pari minuuttia myöhemmin. Chur tuli vielä maalin päähän, mutta Jaana Lirkki viimeisteli ottelun lopussa suomalaisten viidennen osuman.

SB-Pron tehopelaajia olivat Heidi Lirkki (2+0) ja Jaana Lirkki (1+1). Champions Cupin naisten finaalissa kohtaavat ruotsalainen IKSU ja tshekkiläinen Vitkovice. Ottelu alkaa klo 17 ja on katsottavissa IFF:n Youtube-kanavalla 1.

Ottelutilastot
IFF:n ottelukuvat

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen