Liigat

Kooste: Tämä maalivahdin torppaaminen johti ulosajoon liigassa

07.01.
2019
Liigat

Jami Manninen (nro. 81) iski neljä pistettä SPV:tä vastaan. Kuva: Juha Käenmäki

SPV ja Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan kamppailussa Seinäjoella. Happee oli parempi kamppailussa maalein 10-5.

Ottelun ratkaisuhetket nähtiin toisessa erässä, kun Petri Hakonen sai ajassa 34.41 PR1-koodin mukaisen pelirangaistuksen (tilanteesta video alempana) ja määrättiin suihkuun kesken kamppailun. Hakonen törmäsi tilanteessa Happee-vahti Markus Laaksoon. PR1-koodin rike ei johda automaattiseen pelikieltoon. Happee osui viiden minuutin ylivoimalla kahdesti ja pääsi kolmanteen erään 6-2-johdossa. Tuota etumatkaa kotijoukkue ei pystynyt enää kuromaan kiinni.

Happeen pisteonnistujia olivat varsinkin Jami Manninen (2+2) ja Peter Kotilainen (0+3). SPV:n Joni-Arttu Sieppi laukoi hattutempun. Maalivahdit Eero Kosonen ja Laakso torjuivat molemmat 26 laukausta ottelussa.

Happee on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi peliä ja on neljäntenä liigassa. SPV:llä on meneillään heikompi vaihe, sillä joukkue on voittanut vain kaksi kamppailua viimeisestä seitsemästä ja on pudonnut kolmanneksi sarjataulukossa.

Ottelutilastot
Juha Käenmäen ottelukuvat

Hakosen punainen kortti:

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen