Kooste: Welhot haki rankkareilla tärkeät pisteet Porista – Miilunpalolta jälleen patenttiveivi

Eetu Sorvali iski ratkaisevan rankkarin. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Eetu Sorvali onnistui rankkarissaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Karhut isännöi Porin Urheilutalolla SB Welhoja lauantaina. Vieraat hakivat 6-5 voiton ja kaksi tärkeää pistettä. Voitto ratkesi vasta rankkareilla.

Karhut johti avauserän jälkeen 2-1, mutta kahden erän jälkeen tilanne oli 3-3. Päätöserässä kumpikin osui vielä kahdesti. Riku Tuonosen 5-5 -tasoitus tuli kaksi minuuttia ennen loppua Welhojen pelattua ilman maalivahtia.

Rankkarikilvassa onnistuivat Karhuilta Tomi Jerkku, Ville Salonen ja patenttiveivillään Juho Miilunpalo. Welhoilta puolestaan rankkarin upottivat Eero Vepsäläinen, Eetu Sorvali, Kalle Keränen ja Iiro Lankinen.

Tehokkain Karhujen pelaaja ottelussa oli kaksi maalia iskenyt Jerkku. Salonen syötti kaksi osumaa. Welhoilta Riku Tuononen nakutteli pisteet 1+2 ja Eero Vepsäläinen onnistui maalinteossa kahdesti.