Divarit

Länsi-Suomi: Kapteeni ei ymmärrä päävalmentajan potkuja: ”En ole keneltäkään kuullut mitään positiivista”

21.01.
2019
Divarit

Veli Peltonen ilmaisi sunnuntaina tyytymättömyyttään seurajohdon päätöksiin. Kuva: Iiro Karesniemi

Rauman SalBa ja Nurmon Jymy kohtasivat sunnuntaina miesten Divarin jumbofinaalissa Raumalla. Toiseksi viimeisenä ennen ottelua ollut Jymy kaatoi raumalaiset maalein 7-2, ja lisäsi pohjakaksikon välisen erotuksen jo yhdeksään pisteeseen.

SalBa oli viime viikolla otsikoissa, kun päävalmentaja Petri Seppinen sai potkut edellisen viikonlopun lauantain FBC Turku -tappion jälkeen. Sanomalehti Länsi-Suomen mukaan joukkueen kapteeni Peltonen ei ollut missään määrin tyytyväinen seurajohdon ratkaisuihin.

– Mä olen jo tippunut kärryiltä, mitä tässä tapahtuu, lauantain pelin jälkeen tuntui, että enempää ei voi sekaisin asiat mennä, Peltonen tylytti lehden mukaan.

Seppisen potkut selvisivät jo edellisen viikon lauantaina, mutta uuden valmentajan tilanne pysyi epäselvänä vielä alkuviikon ja se vaikeutti joukkueen ennestään hankalaa tilannetta.

– Alkuviikon treeneistä ei tullut mitään, kun kukaan ei tiennyt kuka valmentaa ja kuka saa seuraavaksi kenkää.

– Turhautti aika paljon. Meillä oli pari hyvää peliä alla, eikä tämä tilanne ole kenenkään valmentajan vika. Tämä on pelaajista kiinni, Peltonen suomi.

Peltosen aiemmista lausunnoista saattoi jo päätellä, että Seppisen potkuihin ei suhtauduttu suopeasti.

– En ole keneltäkään kuullut mitään positiivista. Mutta kaikkien näiden asioiden kanssa on elettävä, mitä muut puuhastelevat, Peltonen sanoi.

Seppisen tilalle hankittiin seuralle ennestään tuttu valmentaja Juha Teikari. Valmentajan vaihdosprosessia hidastutti kuitenkin se, että Teikari palaa Thaimaasta vasta viikon puolivälissä. Vaikka Peltonen ei ymmärtänyt valmentajan vaihtamista, niin uusi pääluotsi saa häneltä tukensa.

– Teikari on hyvä valmentaja. Kaikki valmentajat, joita mulla on tässä ollut, ovat olleet hyviä. Ei se vika nytkään ole siellä, Peltonen vakuutti Länsi-Suomen mukaan.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen