Liigat

Mielenkiintoinen siirtouutinen – loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä palaamassa Classiciin

16.01.
2019
Liigat

Alisa Pöllänen juhli SM-kultaa keväällä 2017. Sen jälkeen pelaajalla on ollut haastavampia aikoja urallaan. Kuva: salibandy.fi

IFF:n verkkosivut kertovat mielenkiintoisesta siirrosta. Suomalaishyökkääjä Alisa Pöllänen, 25, on jättänyt Superliigan Pixbon organisaation ja on siirtynyt Tampereen Classicin organisaatioon.

Classic ei ole uutisoinut asiasta, eikä Pölläsen mahdollinen uran jatko liigatasolla ole varma. Hän on edustanut Pixboa kesästä 2017 lähtien, mutta on kärsinyt kauden 2017-18 alla saamastaan loukkaantumisesta. Pölläsen koko urakehitystä ovat haitanneet erinäiset loukkaantumiset.

Suomen liigassa Pölläsen ainoa seura on ollut Classic, jonka riveissä hän on voittanut viisi Suomen mestaruutta ja kaksi SM-hopeaa. Vikkelä laituri on pelannut liigassa yhteensä 170 ottelua tehoin 133+92.

Pöllänen edusti Suomea myös MM-tasolla vuosina 2013 sekä 2015 ja on saavuttanut kaksi MM-hopeaa. Tampereen kotikisoissa hän oli Suomen parhaimmistoa, kun Suomi hävisi MM-finaalissa niukasti Ruotsille.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen