Nurmon Jymy punnersi pois karsijan paikalta – katso Divarin sunnuntain tulokset

Nurmon Jymy on kolmen pelin voittoputkessa. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua. Nurmon Jymyn komea viikonloppu sai jatkoa, kun joukkue kaatoi Merikoski SBT:n maalein 8-2.

Avauserä oli vielä tasainen ja Jose Kivipellon 1-0 -osuma olikin erän ainoa. Toisessa erässä kotijoukkue kuitenkin otti ohjat. Ajassa 36:16 isännät johtivat jo 4-0. Erän loppuun Mika Heiskanen kavensi vielä lukemiksi 4-1.

Kolmannen erän alussa Merikosken ylivoima toimi ja Vesa Heikkinen toi vieraat jo kahden maalin päähän. Jymy kuitenkin tokeni parista takaiskusta ja takoi neljä maalia loppuerän aikana karaten selvään kuuden maalin voittoon.

Nurmolaisten ykköspyssyt olivat kaksi maalia tehnyt Visa Noponen, pistein 1+1 onnistunut Miko Saarela ja kaksi osumaa syöttänyt Miikka Honkaniemi.

Voitolla Jymy nousi pois alaspäin karsijan paikalta, kun Josba hävisi oman ottelunsa FBC Turulle. Nyt Jymy ja EV Akatemia ovat tasapisteissä, mutta Jymy sijaa ylempänä, ja Josba pisteen kaksikkoa perässä ja kaikilla kuusi peliä jäljellä.

Päivän muissa peleissä voittoihin ylsivät FBC Turku ja O2-Jyväskylä.