Liigat

Pelicansin naisten liigajoukkueen päävalmentajalle jatkosopimus

11.01.
2019
Liigat

Kimmo Hyttinen jatkaa Pelicansin peräsimessä. Kuva: Heidi Hyttinen

Naisten Salibandyliigassa pelaava Lahden Pelicans julkaisi aiemmin tällä viikolla päävalmentaja Kimmo Hyttisen yhden vuoden jatkosopimuksen.

Pelicansin tiedotteen mukaan Hyttisen aisaparina on jatkamassa Marko Virtanen, joka oli nostamassa joukkuetta liigan viime vuoden keväällä. Muita valmennustiimin jäseniä seura ei paljasta tässä vaiheessa, ja kaikkien pestien osalta ei ole vielä selvät säveletkään.

Pelicans on pelannut hyvän debyyttikauden naisten liigassa. Joukkue on melko vakaasti seitsemäntenä ja menossa kevään pudotuspeleihin. Sijaa ylemmäksi on matkaa vain yksi piste ja sijalla kahdeksan majaileva Classic on seitsemän pisteen päässä takamatkalla.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen