Raumalaisten uusi päävalmentaja selvillä – ”Hän tuo vahvaa SalBa-henkeä”

SalBan haasteet jatkuvat. Kuva: Anssi Koskinen

Rauman SalBalla on uusi pääluotsi ensi viikosta alkaen. Kuva: Anssi Koskinen

Rauman SalBa kertoi alkuviikosta, että se on antanut potkut päävalmentajana toimineelle Petri Seppiselle. Loppukauden ajan SalBan pääluotsina toimii seuralle ennestään tuttu Juha Teikari.

Teikari toimi SalBan päävalmentajana viimeksi Divarissa kauden 2011-12.

– Hän tuo vahvaa SalBa-henkeä ja oikeanlaista pilkettä silmäkulmiin. Tiedämme hänen pystyvän luomaan positiivista ilmapiiriä. Teikarin vahvuudet valmentajana ovat henkisellä puolella. Ne ovat niitä asioita, joilla on iso rooli, kun jatkamme taistelua sarjapaikan säilyttämisen puolesta, SalBan edustuksen manageri Mika Puhakka kertoi seuran Facebook-sivuilla.

Teikari nosti aiemmalla valmennuskaudellaan SalBan kakkosesta Divariin. Viime kaudella hän valmensi seuran miesten kakkosjoukkuetta. Uusi päävalmentaja on joukkueen vahvuudessa mukana ensi viikolla, joten valmennusryhmän muut jäsenet Jani Rajala ja Roope Ahola hoitavat vetovastuun sunnuntain SalBa-Jymy -pelissä.

– Sen lisäksi, että Teikari tuntee seuran ja toimintatavat, on hän tuttu myös muun valmennuksen kanssa. Se helpottaa arjen käyntiin saattamista ja sen sujumista, Puhakka korosti.

SalBa on tällä hetkellä Divarin viimeisellä sijalla ja eroa Nurmon Jymyyn on kuusi pistettä.

Länsi-Suomen tilaajat voivat lukea miehen mietteitä linkin takaa.