Divarit

SalBan päävalmentajalle kenkää: ”Urheilullinen menestys ei ole ollut sitä, mitä olemme hakeneet”

14.01.
2019
Divarit

Petri Seppinen sai kenkää SalBan pääluotsin paikalta. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Miesten Divarissa pelaava Rauman SalBa kertoi viikonlopun jälkeen, että päävalmentaja Petri Seppisen sopimus on purettu. Seppinen sai potkut jo lauantaisen FBC Turku-tappion jälkeen.

SalBa-johdon perusteet potkuille olivat urheilulliset, sillä viime kaudella vielä liigassa pelannut SalBa on jumiutunut Divarin hännille.

– Keskustelimme pitkään seurajohdon kanssa asiasta ja tulimme siihen lopputulokseen, että tämä ratkaisu on tässä kohtaa paras kaikille osapuolille. Urheilullinen menestys ei ole ollut sitä, mitä olemme hakeneet. Joukkue asetti kesällä tavoitteen olla pudotuspeleissä, mutta nyt olemme vajonneet sarjataulukon hännille, Rauman SalBan edustuksen manageri Mika Puhakka kertoi seuran sivuilla.

Puhakka halusi kuitenkin myös kiittää Seppistä valmennusvuosistaan.

– Seppinen on tehnyt nämä vuodet hyvää työtä. Tästä yksi hyvä esimerkki on etenkin omien junioreiden nostaminen miesten peleihin. Hän ei siis missään nimessä ole syypää tämän kauden huonoon menestykseen, vaan sille on useampia eri syitä, Puhakka sanoi.

Tähän aikaan kaudesta uusien valmentajien hankkiminen on hankalaa puuhaa. Sunnuntain M-Team-SalBa -pelissä raumalaisten penkin takana toimivat apuluotsit Roope Ahola ja Jani Rajala.

– Kun päädyimme tähän nyt tehtyyn ratkaisuun, aloitimme välittömästi uuden päävalmentajan kartoittamisen. Tähän aikaan kaudesta potentiaalisia vaihtoehtoja ei tietenkään ole jonoksi asti tarjolla. Haemme pikaisesti mahdollisimman hyvää ratkaisua, Puhakka pohti.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen