Divarit

Tor peluutti pelioikeudetonta pelaajaa ja sai punaisen kortin – tyrmäsi silti Jymyn

06.01.
2019
Divarit

Tor haki voiton selvin sävelin Nurmosta. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa Loviisan Tor nappasi selvän 10-1 -voiton Nurmon Jymystä. Menoa ei haitannut edes punainen kortti toisessa erässä.

Tor johti ottelua avauserän jälkeen jo 5-0 ja pakotti Jymyn maalivahdin vaihtoon jo erän puolivälissä. Jäähyjä jaettiin runsaasti, sillä Jymy istui neljä kahden minuutin rangaistusta ja Tor kaksi. Toisen eränkin loviisalaiset veivät maalein 5-0.

Toisen 20-minuuttisen aikana sattui ja tapahtui. Torille vihellettiin kolme kaksiminuuttista ja Jymylle yksi. Tämän lisäksi Tor sai punaisen kortin koodilla PR1 (pelirangaistus 1), jonka myötä Teemu Karjalainen lensi suihkuun. Syynä oli pelioikeudettoman pelaajan peluuttaminen. Karjalaisen nimeä ei nimittäin löytynyt pöytäkirjasta. Hänen jäähynsä ottelussa kärsi Petri Pöntinen. Kaikkiaan ottelussa tuomittiin 49 rangaistusminuuttia.

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun Jymyn laihaksi lohduksi jääneen ainokaisen iski reipas minuutti ennen päätössummeria Eetu Sariola. Näin ollen Jymyn tappioputki kasvoi kolmeen otteluun. Nurmolaiset ovat voittaneet 10 viimeisestä ottelustaan vain kaksi.

Ottelun tehokkain Tor-pelaaja oli neljä maalia ja yhden maalisyötön saalistanut Tatu Könönen. Muuten pisteet jakaantuivat melko tasaisesti.

Sunnuntain muissa Divari-otteluissa voitot naarasivat Tiikerit, O2-Jyväskylä, M-Team ja NST.

Miesten Divari 6.1.
15:00 Merikoski SBT-Tiikerit 7-10 Ottelutilastot
15:00 NJ-Loviisan Tor 1-10 Ottelutilastot
15:30 O2-Jyväskylä-EV Akatemia 11-5 Ottelutilastot
16:00 LNM-M-Team 4-5 JA Ottelutilastot
18:30 NST-Josba 7-3 Ottelutilastot

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Asemapaikka: Weissenfels, Saksa

Twitter: @ilkkakittila