TPS palasi voittokantaan viimeisen kympin ratkaisumaalilla

TPS nappasi vuoden ensimmäisen voittonsa naisten liigassa. Kuva: Anssi Koskinen

ÅIF ja TPS kohtasivat naisten liigan ainoassa ottelussa torstaina. TPS voitti kamppailun lopulta maalein 5-4.

Avauserässä ÅIF käväisi kahden maalin johdossa, mutta Laura Rantanen iski TPS:n kavennuksen 23 sekuntia ennen erätaukoa. Toisessa erässä TPS tuli tasoihin, mutta ÅIF naulasi kaksi seuraavaa osumaa. Sini Vasankari ja Tiina Hoikkala osuivat vielä toisen erän viimeisillä minuuteilla 22 sekunnin välein, joten kolmanteen erään mentiin lukemissa 4-4.

Kolmannessa erässä ratkaisijaksi nousi Hoikkala, joka iski voittomaalin viimeisen kympin alussa. TPS:n tehopelaajia olivat Hoikkala (2+0) ja Iina Siirilä (0+2). ÅIF:n kahden pisteen pelaaja oli Maria-Eerika Suominen (1+1).

TPS katkaisi voitolla kolmen pelin tappioputken ja nousi Classicin ohi seitsemänneksi. ÅIF:lle tappio oli kolmas putkeen ja joukkue on nyt yhdeksäntenä sarjassa.