KalloCast: Liigakatsaus runkosarjan loppusuoralla – ”OLS tuntuu jopa vaarallisimmalta näistä neljästä”

Salibandyliigan mielenkiintoisin vääntö käydään tällä hetkellä sijoilla 9.-12. OLS ja Welhot ovat molemmat taistelussa mukana. Kuva: Ari Arola

Salibandyliigan mielenkiintoisin vääntö käydään tällä hetkellä sijoilla 9.-12. OLS ja Welhot ovat molemmat taistelussa mukana. Kuva: Ari Arola

KalloCastissa on vuorossa jakso numero 15. Tällä kertaa ajankohtaisen nostojen lisäksi ykkösaiheena on miesten Salibandyliigan runkosarjan loppusuora.

Liigakatsausta ennen keskustellaan edellisen viikonlopun Suomen Cupin finaaleista, Peter Kotilaisen avoimista lausunnoissa Helsingin Sanomissa sekä Petteri Kääriäisen paljon puhuttaneesta hylätystä rankkarista.

Liigakatasauksessa käydään ensin läpi joukkueita, joiden loppurunkosarjan panos on pieni tai pienehkö ja sitten keskustellaan niistä joukkueista, joiden panokset ovat korkealla lopuissa runkosarjan otteluissa. Varsinkin sijat 9.-12. herättivät paljon keskustelua. Samaan syssyyn ynnäämme arvion runkosarjan loppusijoituksista.

HUOM. Keskustelussa ilmenee virheellinen väittämä koskien tämän kauden kilpailusääntöjä. Maaliero ei ratkaise ensimmäisenä tasatilanteessa, vaan kolmen pisteen voittojen määrä.

Keskusteluun nostetaan myös sarjan onnistujia joukkueiden sekä yksilöiden osalta.

Podcast on tuotettu yhdessä Gamesaverin kanssa ja sen teknisenä tukena toimi Anssi Karjalainen. Löydät podcastin myös iTunesista ja Acastista.