Divarit

Kooste: M-Team masensi turkulaiset päätöserässä – voittomaali alivoimalla

12.02.
2019
Divarit

M-Teamin voittomaali livahti sisään etukulmasta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Divarissa M-Team voitti FBC Turun lauantaina maalein 7-2. Ottelu ratkesi kolmannessa erässä.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää mentiin tasaisissa merkeissä, sillä peli oli 2-2 -tilanteessa 40 minuutin pelin jälkeen. Ratkaisu syntyi kolmannessa erässä, jossa M-Team karkasi hiljalleen 5-2 -karkumatkalle. Kaksi viimeistä maalia isännät iskivät tyhjänä ammottaneeseen ”BeeCeen” maaliin. Voittomaaliksi jäänyt 3-2 -osuma syntyi kaiken lisäksi vielä jatkoajalla.

Ottelun tehokkain oli Aake Eronen, joka nakutteli tehot 1+2. M-Teamista onnistuivat myös kaksi maalia tehnyt Julius Jousi, sekä pistein 1+1 operoinut Sampo Laukkala. Turkulaisten maalit merkattiin Saku Hirmaston ja Miikka Sokan nimiin.

Ottelutilastot

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila