Kooste: Rangers kaatoi O2:n kotonaan – vieraat nappasivat kaksi ulosajoa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rangers ja O2-Jyväskylä mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarin pelissä Kirkkonummella. Rangers voitti pelin maalein 8-3.

Ottelu lähti O2:n kannalta huonoille raiteille, kun Joni Lempinen sai Pr1-koodin ulosajon ensimmäisellä kympillä ja joutui lähtemään suihkun puolelle. Tuossa vaiheessa O2 johti 1-0, mutta Rangers maalasi ensin kahdesti viiden minuutin ylivoimalla ja myöhemmällä kahden minuutin ylivoimalla vielä kerran, joten erätauolle mentiin lukemissa 3-1.

Rangers johti parhaimmillaan 6-1, mutta vielä toisessa erässä O2 kiri kolmen maalin päähän, Sen kiri kuitenkin laantui viimeisellä kympillä, kun Kaarlo Mahlberg ajettiin suihkuun saman Pr1-rangaistuksen myötä. Rangersin pisteonnistujia olivat Kristian Lamminen (3+1) ja Samuli Alaluusua (0+3).

Lauantain voitto oli Rangersin neljäs perättäinen, mutta sunnuntaina joukkue hävisi Josballe. Rangers on toisena sarjassa. O2 sen sijaan voitti Tiikerit sunnuntaina jatkoajalla ja on yhdeksäntenä Divarissa.