Kooste: Welhot yllätti Oilersin ja katkaisi espoolaisten pitkän voittoputken

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SB Welhot ja Esport Oilers kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Kuopiossa. Welhot yllätti vieraat voittamalla Oilersin Kalle Keräsen jatkoaikamaalilla lukemin 4-3.

Vähämaalissa ottelussa nähtiin kahden ensimmäisen erän aikana vain yksi osuma ja se oli Welhojen iskemä. Oilers oli voitossa kiinni loppuminuuteille saakka, mutta Iiro Lankinen iski 3-3-tasoitusmaalin ajassa 57.59. Keräsen naulaama voittomaali syntyi pelikellon näyttäessä 61.46.

Ottelun kahden pisteen pelaajia olivat Keränen (1+1) ja Oilersin Casper Pfitzner (0+2). Oilersin kannalta ikävä asia oli, että maalivahti Joonas Kaltiainen loukkaantui ensimmäisessä erässä.

Kaksi pistettä napannut Welhot on liigan kymmenentenä. Oilersilla oli alla seitsemän ottelun voittoputki ennen sunnuntain kamppailua. Espoolaisryhmä on sarjataulukon neljäntenä.