Loviisan Tor pomppasi huipputasaisen Divarin kärkeen – katso lauantain tulokset

Loviisan Tor on jälleen Divarin ykköspaikalla. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Miesten Divarin kärkijoukkue vaihtui jälleen lauantain pelien jälkeen. Loviisan Tor nousi piikkipaikalle kaadettuaan Tikkurilan Tiikerit 7–4.

Tiikerit pisti ottelun tiukille vielä kolmannen erän lopussa nousemalla vielä 5–4:ään. Kavennus syntyi Leevi Loipon lavasta ajassa 56.31.

Tor kuitenkin paketoi pelin Tiikereiden haettua tasoitussta ilman maalivahtia viimeisillä minuuteilla.

Torin pistenikkari oli puolustaja Jimmy Sved tehoin 2+2.

O2-Jyväskylä nousi puolestaan pudotuspeliviivan ylemmälle puolelle voittamalla niin ikään viivan tuntumassa olevan M-Teamin kotonaan. Lukemat merkittiin kotijoukkueelle 5–4.

Hattutempun taiteillut Joni Lempinen johdatti jyväskyläläiset tärkeään voittoon, ja ero joukkueiden välillä on nyt kaksi pistettä kahdeksantena olevan O2:n hyväksi.

Lauantain pelien alkaessa kärkipaikkaa pitänyt Kirkkonummi Rangers joutui taipumaan Pohjanmaalla. Nurmon Jymy otti toisen perättäisen voittonsa ja yllätti Rangersin 6–5.

Samalla myös Jymy hyvästeli ainakin toistaiseksi karsintasijan nousemalla 11:ksi.