Liigat

”Näätärock” soi Härmän alaisuudessa ensi kaudellakin – myös kolme jatkosopimusta julki

08.02.
2019
Liigat

Jarmo Härmä luotsaa ensi kaudellakin Nokian KrP:tä. Kuva: Esa Takalo.

Toista kauttaan Nokian KrP:n päävalmentajana toimiva Jarmo Härmä jatkaa ”näätien” luotsina myös ensi kaudella.

Härmän ensimmäinen kausi seurassa oli lähes satutarina sen huipennuttua pronssimitaleihin keväällä Raholassa. Härmän sai myös kansallista tunnustusta salibandyliiton Vuoden Valmentaja -pystin merkeissä.

Joukkuetta on rakennettu pitkälti jo viime kauden aikana, mutta tänäkin talvena seuran mukaan tehdään töitä niin jatkosopimusten kuin uusien pelaajien hankinnankin suhteen.

Tämän kauden joukkueesta jatkosopimukset ovat tehneet jo nyt Mikko Laakso, Morics Krumins ja Joonatan Kovanen, jotka ovat jo nyt isossa roolissa joukkueessa. Seura uskoo, että heidän roolinsa tulee vain kasvamaan tarinassa tulevalla kaudella.

– Kaikki nämä pelaajat edustavat juuri niitä arvoja, joita haluamme jatkossakin vaalia. Pojat ovat tavoitteellisia, työteliäitä ja pelirohkeita pelaajia, Härmä kommentoi seuran tiedotteessa.

Vuonna 1998 syntynyt Mikko Laakso aloittaa ensi kaudella kolmannen kautensa KrP:ssa. Kaikkiaan Laakso on tehnyt miesten Salibandyliigassa 81 ottelussa 36+40 tehopistettä.

Morics Krumins on asettunut Pirkanmaalle tukevasti ja ensi kausi onkin latvialaiselle jo kuudes näätien riveissä. Kaikkiaan 119 liigaottelussa Krumins on tehnyt tehot 62+43.

Vuonna 1999 syntynyt Joonatan Kovanen siirtyi täksi kaudeksi Nokialle NST:n divarijoukkueesta. Liigavauhtiin tottumiseen vei alkuun hieman aikaa, mutta Kovanen on parantanut kauden edetessä löytäen viime kierroksilla paikkansa myös ylivoimakentällisestä. Kovanen on tehnyt debyyttikaudellaan liigassa 19 ottelussa tähän mennessä tehot 7+10.

Seuran tiedotteen mukaan joukkueen rakentaminen jatkuu ja kiikarissa on myös ulkopuolelta kärkiosaamista ensi kauden joukkueeseen.

Nokian KrP:n tiedote aiheesta

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila