Divarit

Naisten kolmosdivarissa erittäin harvinainen salibandytulos – peli päättyi 0-0

17.02.
2019
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi.

Naisten kolmosdivarissa nähtiin todella harvinainen salibandytulos, kun AFC Campus ja SB Somero pelasivat maalittoman tasapelin.

Lauantaina pelatussa ottelussa molempien joukkueiden maalivahdit saivat olla tyytyväisiä tekemiseensä. Campuksen Mia Suomiselle merkattiin 10 torjuntaa ja Someron Sofia Saarinen oli puolestaan pallon tiellä 12 kertaa.

Campus pääsi kahdesti pelin aikana myös ylivoimalle, mutta viidellä neljää vastaankaan joukkue ei palloa saanut Someron rysään. Näin ollen päädyttiin salibandyssa todella harvinaiseen maalittomaan tasapeliin.

0-0 -tulokset ovat salibandyssa äärimmäisen harvinaisia niin korkeilla kuin alemmillakin sarjatasoilla. Esimerkiksi miesten Salibandyliigassa kyseiseen tulokseen ei ole päädytty koskaan.

Yksi esimerkki tällaisista tapauksista on viime kauden alkupuolelta, kun ErVi ja Classic kohtasivat A-junioreiden SM-sarjassa.

Naisten kolmosdivarissa peliaika on tavanomaista lyhyempi, 3 x 15 minuuttia ja sarja pelataan turnausmuotoisena. Turnausmuotoisissa sarjoissa pelit voivat päättyä edelleen tasan.

Ottelutilastot

Onko sinulle tullut vastaan peliä, joka olisi päättynyt 0-0? Asiasta voit keskustella foorumillamme.

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Asemapaikka: Weissenfels, Saksa

Twitter: @ilkkakittila