Liigat

Naisten liigan onnistuja julkaisi ensi kauden pelaajarunkonsa

20.02.
2019
Liigat

Kooveen naisten sopimustilanne vaikuttaa vahvalta. Kuva: Esa Takalo

Kooveen naisten liigajoukkue pelaa tulevana viikonloppuna runkosarjan viimeisen ottelunsa. Erittäin vahvan kauden pelannut joukkue on neljäntenä sarjassa, ja voi päättää runkosarjan kolmen sakissa. Koovee julkaisi ensi kauden pelaajarunkonsa alkuviikosta.

Kooveen naisten joukkue koki viime kauden lopuksi merkittäviä pelaajamenetyksiä, mutta onnistunut harjoituskausi ja ennakkoluuloton lähtö kauteen ovat poikineet erittäin vahvoja esityksiä tällä kaudella. Joukkueen kärkihahmoina ovat häärineet Mia Vallenius ja Ellinoora Huotari, mutta myös joukkueen kapteeni Henna Tapani on pelannut erinomaista kautta ja ”nuoriso-osaston” kaksoset Julia ja Jemina Ruostila ovat ottaneet koko ajan vahvempaa roolia joukkueessa.

Joukkueen päävalmentaja Kari Lehtisalo:

– Työnteko jatkuu, mutta joukkue on pelannut vahvan kauden. Meillä on toki ollut pieni rosteri, mutta toisaalta olemme löytäneet oikeat lääkkeet erilaisissa tilanteissa kauden aikana voittojen ottamiseksi. Ei meillä ole mitään syytä tyytyväisyyteen, sillä niin sanotut tosipelit alkavat vasta nyt.

Valmennuspuolella Lehtisalon sopimus jatkuu ja joukkueen fysiikkavalmentaja Jari Halosen sopimusta jatkettiin myös tulevalle kaudelle. Valmennustiimiin saatiin kiinnitettyä Henna Hukkanen, joka on ottanut vastuuta henkisestä valmennuksesta ja Henna jatkaa joukkueen valmennuksessa myös tulevalla kaudella. Valmennustiimi täydentynee vielä yhdellä valmentajalla ennen seuraavan kauden alkua.

– Meillä on tähtäimessä vielä muutaman sopivan pelaajan saaminen rosteriin ja Kooveeseen ensi kaudelle. Töitä tehdään koko ajan eikä kaikista asioista voi tässä vaiheessa kautta tietenkään tiedottaa. Uskon, että meillä on positiivista kerrottavaa seuraavien viikkojen kuluessa, päävalmentaja Lehtisalo kommentoi.

Kaudelle 2019-20 joukkueen pelaajista sopimus on olemassa seuraavien pelaajien kanssa:

Maalivahdit:
Sara Aaltonen
Anette Knuutinen
Noora Laakso

Kenttäpelaajat:
Tuulia Aho
Camilla Granqvist
Emmiina Hapuoja
Johanna Homi
Ellinoora Huotari
Aino Lahti
Jemina Ruostila
Julia Ruostila
Roosa Salmela
Henna Tapani
Lyylimaija Toivola
Mia Vallenius

Teksti: Koovee

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi