Divarit

Sarjanousija nousi Divarin kärkeen – voittomaali syntyi viisi sekuntia ennen loppua

17.02.
2019
Divarit

Kirkkonummi Rangers on tullut rytinällä miesten Divariin tällä kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa Kirkkonummi Rangers voitti sunnuntaina M-Teamin maalein 4-3 vieraskentällä. Samalla Rangers nousi sarjan kärkeen.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia. Janne Makkonen siirsi M-Teamin johtoon ajassa 1:58, mutta Atte Silvennoinen tasoitti pelin vain reipas kolme minuuttia myöhemmin. M-Team oli tilastojen valossa niskan päällä, sillä Simo Metsikölle merkattiin vain kolme torjuntaa ja Rangers-vahti Jens Beijarille seitsemän.

Tilastot olivat samansuuntaiset toisessakin erässä, mutta siitä huolimatta 20-minuuttisen ainoan osuman iski Rangers. Nicholas Rajala osui Rami Kallion syötöstä ajassa 33:57.

Kolmannen erän ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana Mikko Pasasen ja Henri Eskelisen osumat toivat M-Teamin rinnalle ja ohi. Ajassa 52:15 Mikko Ollikainen onnistui kuitenkin tasoittamaan.

Ottelu ratkesi varsin dramaattisella tavalla, sillä Samuli Alaluusuan voittomaali tuli ainoastaan viisi sekuntia ennen päätössummeria. Näin kolmen pistettä matkasivat Rangersin mukana Kirkkonummelle.

Voitto tarkoitti sitä, että Rangers nousi 43 pisteeseen. Sillä on nyt saman verran pisteitä kuin FBC Turulla, mutta peli vähemmän pelattuna. Lisäksi ratkaisevia kolmen pisteen voittoja Rangersilla on yksi enemmän. Loviisan Tor on pisteen päässä ja pelejä on pelattuna 22 kuten Rangersillakin.

Päivän muissa peleissä O2-Jyväskylä kaatoi Merikosken ja LNM Josban.

Miesten Divari 17.2.
O2-Jyväskylä-Merikoski SBT 7-2 Ottelutilastot
LNM-Josba 5-2 Ottelutilastot
M-Team-Rangers 3-4 Ottelutilastot

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila