Seppo Pulkkinen jatkaa O2:n naisten päävalmentajana – miesten uudeksi luotsiksi ex-liigahyökkääjä

O2-Jyväskylä julkisti ensi kauden miesten ja naisten edustusjoukkueen päävalmentajat. Kuva: O2-Jyväskylä

O2-Jyväskylä julkisti ensi kauden miesten ja naisten edustusjoukkueen päävalmentajat. Kuva: O2-Jyväskylä

O2-Jyväskylä tiedotti tulevan kauden valmennustiimeistä naisten ja miesten edustusjoukkueiden osalta. Seppo Pulkkinen jatkaa hyvin alkanutta projektiaan naisten päävalmentaja 1+1-vuotisella sopimuksella. Joonas Kaasalaisesta tulee miesten päävalmentaja.

Pulkkisen johtama joukkue nousee ensi kaudeksi perustettavaan liiga B:hen, johon kuuluu sen lisäksi seitsemän muuta joukkuetta.

Liiga B:n kaksi parasta karsivat liiga A:ssa 7:nneksi ja 8:nneksi sijoittuneiden kanssa paikasta kevään pudotuspeleihin ja seuraavan kauden liiga A:han.

Pulkkinen lyökin jo tavoitteet pöytään O2:n tiedotteessa.

– Nyt meille aukeaa hieno mahdollisuus ja väylä pitkälle eteenpäin. Mitään en tietysti voi luvata, paitsi sen, että kaikkemme teemme, että olemme keväällä 2020 Salibandyliigan pudotuspeleissä. Se on ehdottomasti tavoitteemme, Pulkkinen sanoi.

Jaakko Saavalainen ja Jere Viljanmaa jatkavat niin ikään Pulkkisen valmennustiimissä.

Miesten Divarissa pelaava O2–Jyväskylä saa sen sijaan uuden päävalmentajan ensi kaudeksi, kun Ilkka Peltonen siirtyy pestistä. Tilalle nousee valmennustiimissä jo tällä kaudella mukana ollut Joonas Kaasalainen.

Entinen hyökkääjä pelasi Happeen riveissä yhteensä 200 Salibandyliiga-ottelua. Hänen päävalmentajasopimuksensa on 1+1-vuotinen. Lisäksi hän vastaa seuran junioripäällikön tehtävistä.

– Meneillään olevan kauden ajan olen haistellut edarin ”Äyien” meininkiä apuvalmentajan paikalta. Tämä kausi on lähinnä mennyt tutustuessa joukkueen ja seuran toimintakulttuuriin sekä pelaajiin. Joukkueen matkaan oli helppo hypätä. Suurin syy tähän on joukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Ilkka Peltonen. Tässä kohtaa pitääkin antaa iso kiitoksen sana Ilkalle. ”Ipe” otti koko uuden valmennustiimin loistavasti mukaan ja opasti meitä Divarin tavoille ja koko joukkueen arjen pyörittämiseen, Kaasalainen kiitteli tiedotteessa.

O2 on tällä hetkellä Divarissa kuudentena.

Linkki:
Koko tiedote O2-Jyväskylän sivuilla