Ulkomaat

Suomalaisvalmentaja jatkaa UHC Usterin peräsimessä – ”Oli helppo päätös”

22.02.
2019
Ulkomaat

Mika Heinonen jatkaa Sveitsissä. Kuva: Dieter Meierhans / Unihockey.ch

Suomalaisvalmentaja Mika Heinonen on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Sveitsin liigaseura UHC Usterin kanssa.

Usterin seurajohto uskoo, että seura pystyy jatkamaan menestyksekkäästi Mika Heinosen johdossa. Usein playoffien ulkopuolelle jäänyt Uster eteni tällä kaudella pudotuspeleihin sijalta seitsemän.

Heinonen on onnistunut johtamaan joukkueensa hyvään menestykseen huolimatta esimerkiksi kauden alun kovasta loukkaantumissumasta. Erityisesti ruostalaiskapteeni Joel Kanebjörkin pitkä loukkantuminen on aiheuttanut kauden aikana huolia.

– Mika on täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset. Totta kai toivomme, että playoffeissa saamme nauttia vielä lisää menestyksen hetkiä. On ilo luottaa Mikaan myös ensi kaudella ja näin myös varmistaa jatkumoa tälle kaudelle, Usterin presidentti ja urheilujohtaja Michael Reimann kommentoi.

– Perheeni tykkää olla täällä. Se on totta kai tärkeä asia. Lisäksi valmentaja tarvitsee yleensä enemmän kuin yhden vuoden päästäkseen joukkueensa kanssa haluttuun pisteeseen. Aiomme entisestään parantaa päivittäistä tekemistämme ja kiinnittää eritoten fysiikkaan huomiota tulevana kesänä. Oli helppo päätös jatkaa täällä ensi kaudellakin, Heinonen itse sanaili Unihockey.ch:n uutisessa.

Heinonen on valmentanut Suomessa muun muassa SSV:n, Oilersin ja M-Teamin organisaatioissa.

Unihockey.ch:n uutinen aiheesta
UHC Usterin tiedote aiheesta

Ilkka Kittilä
Asemapaikka: Weissenfels, Saksa

Twitter: @ilkkakittila