Liigat

Ahonen ei jatka ErVissä – seuraaja julkaistaan keskiviikkona

19.03.
2019
Liigat

Mika ”Amu” Ahonen ei jatka EräViikingeissä. Kuva: Juha Käenmäki

EräViikingit ilmoitti tiistaina, että Mika Ahonen ei jatka miesten edustusjoukkueen pääluotsina. Ahonen toimi joukkueen päävalmentajana kahden kauden ajan.

ErVin kausi päättyi puolivälieriin, jossa se hävisi SPV:lle voitoin 4-1.

– Kiitoksia kaikille mukana olleille. Monta nuorta on ajettu sisään liigajoukkueeseen ja olemme nostaneet tasoamme peli peliltä. Vaikka vaikeuksiakin on ollut, niin jokainen pelaaja teki parhaansa. Monen pelaajan suhteen on ollut nähtävissä iso kasvutarina siitä, miten liigassa pelataan ja varmasti he ovat oppineet paljon etenkin siitä, mitä se vaatii jos huipulle haluaa päästä. Jokainen voi itse tutkiskella minkälaisen työmäärän se vaatii, Ahonen kommentoi seuran sivuilla.

Ahonen on kaikkien aikojen menestynein liigavalmentaja miesten Salibandyliigassa ja varsinkin SSV:n aikakausi oli todella menestyksekäös. Hän on juhlinut useita Suomen mestaruuksia HIFK:n ja SSV:n mukana. Sen lisäksi on ollut valmentamassa HIFK:ta ja SSV:tä Euroopan Cupin sekä Champions Cupin mestareiksi.

– Kiitos paljon Amu. Olemme kulkeneet pitkän matkan yhdessä ja kaikki saavutukset ovat aivan huikeita, mitä ollaan yhdessä ja joukkueen kanssa saavutettu vuosien aikana. Suomen mestaruuksia, Eurooppa Cupin ja Suomen Cupin voittoja jne. Meillä on aina ollut helppo toimia yhdessä, arvostus ja kunnioitus on ollut molemminpuolista. EräViikinkien matka jatkuu nyt uusilla tuulilla. Meidän yhteinen matka jatkuu vielä kauan, Amu. Arvostaen ja Todella Iso Respect, kommentoi entinen SSV:n ja nykyinen ErVin manageri Kurt Westerlund.

EräViikingit julkaisee ensi kauden päävalmentajansa huomenna klo 14 Youtube-tilillään. Samalla se aikoo julkaista merkittävän pelaajasopimuksen.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen