Happeelle jälleen uusia sopimuksia – Kouvoselle ja Paul Kotilaiselle kaksivuotiset jatkot

Jalo Kouvonen (kesk.) ja Paul Kotilainen (oik.) rytkivät hirvissä jatkossakin. Kuva: Esa Jokinen.

Jalo Kouvonen (kesk.) ja Paul Kotilainen (oik.) rytkivät hirvissä jatkossakin. Kuva: Esa Jokinen.

Miesten Salibandyliigassa pelaava Jyväskylän Happee julkaisi jälleen kaksi sopimusuutista.

Jo aiemmin viikolla Happee julkisti Peter Kotilaisen kaksivuotisen jatkosopimuksen, sekä Welhot-pakki Iiro Lankisen siirron Jyväskylään ensi kaudeksi. Sopimusjulkistukset saivat jatkoa, kun Happee tiedotti Paul Kotilaisen ja Jalo Kouvosen kaksivuotisista jatkopahveista seuran riveissä.

Puolustajana pelaava Kouvonen on voittanut urallaan kaksi SM-kultaa Seinäjoen Peliveljissä ja viime kaudella hopeaa Happeessa. Kouvonen on vastikään palannut pelikentille vaikean polvivamman jäljiltä, joka tapahtui viime kevään Superfinaalissa. Pisteitä hän on tehnyt pelaamissaan 147 liigaottelussa 54 kappaletta. Playoffeissa Kouvonen on esiintynyt 48 kertaa ja tehnyt 11 tehopistettä.

Paul Kotilainen on puolestaan pelannut kasvattajaseuransa Happeen lisäksi Salibandyliigaa myös Kooveessa ja Classicissa. Tililtä löytyy kolme SM-hopeaa ja kaksi SM-pronssia. Jo 14. kauttaan liigassa pelaava Kotilainen on tehnyt 333 runkosarjan pelissä 286 tehopistettä. Playoff-pelejä on kertynyt uralle 63 ja niissä tehoja on syntynyt 54 pisteen verran.