Liigat

Kooste: Aaro Astala-show liikaa Classicilla – läpäisi MM-kultamitalistien temppuhaasteen jatkoaikamaalillaan

14.03.
2019
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Westend Indians ja Tampereen Classic mittasivat toisiaan torstaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä Espoossa. Indians voitti pelin Aaro Astalan todella taidokkaalla jatkoaikamaalilla lukemin 7-6.

Indiansin hurja avauserä johdatti joukkueen erätauolle maalein 4-1. Osumista vastasivat Olli Arkkila (2) ja Astala (2). Toisessa erässä Classic kiri maalin päähän. Kolmoserän alkuun tamperelaisten Eemeli Salin sekä Jussi Piha naulasivat Classicin johtoon.

Astala iski jälleen ylivoimalla, ja Nico Salon onnekas pomppu vei Classicin takaisin johtoon. Valtteri Kainulainen osui ilman maalivahtia 38 sekuntia ennen loppua ja edessä oli jatkoaika. Sitä oli pelattu 7.40, kun Astala viimeisteli illan neljäntensä omien jalkojen välistä. Mies naulasi tehot 4+1 ottelussa ja Arkkila onnistui tehoin 2+2.

Astala läpäisi samalla Salibandyliigan ja ”Harhauttajien” (Krister Savonen sekä Peter Kotilainen) keskiviikkona lanseeraaman temppuhaasteen. Maali oli vastaavanlainen kuin parivaljakon aiemmin kaudella iskemät osumat.

Haasteen näet tästä:

Classic johtaa sarjaa voitoin 3-1 ja se on katkolla lauantaina Tampereella.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen