Liigat

Kooste: Koovee kotivoittoon vahvan kolmoserän myötä

24.03.
2019
Liigat

Koovee ja EräViikingit kohtasivat lauantaina puolivälierien avauspelissä. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Koovee ja EräViikingit kohtasivat lauantaina naisten liigan ensimmäisessä puolivälieräpelissä Tampereella. Koovee voitti kamppailun maalein 4-2.

Kahden ensimmäisen erän jälkeen peli oli 1-1. ErVi iski johtomaalin kolmannen erän alussa Amanda Nybergin toimesta. Johto ei kestänyt kuitenkaan kauaa, sillä Aino Lahti tasoitti pelin pari minuuttia myöhemmin ja pari minuuttia sen jälkeen Tuulia Aho laukoi ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Aho naulasi vielä 4-2-maalin tyhjiin viimeisellä minuutilla.

Ahon lisäksi Ellinoora Huotari onnistui kahden pisteen merkeissä (0+2). Koovee johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 1-0 ja sarja jatkuu sunnuntaina Helsingissä klo 17. Välieriin pääsy vaatii kolme voittoa.

Esa Takalon ottelukuvat
Ottelutilastot

Kooste:

Kommentit:

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen