Kooste: Nylund tykitti hattutempun kahdessa minuutissa – Indiansin sitkeä taistelu ei riittänyt

Kevin Nylund taituroi kolme ylivoimamaalia, mutta lopulta Indians passitettiin kesälomalle. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic varmisti paikkansa neljän parhaan joukossa katkaisemalla puolivälieräsarjan Westend Indiansia vastaan lauantaina. Jälleen loppuun asti pelissä mukana pysynyt Indians kaatui lopulta 7–6.

Classic meni viidennessä puolivälierässä ensin 3–0-johtoon. Indians nousi tasoihin, mutta isännät pääsivät jälleen kolmen maalin karkumatkalle.

Kolmannen erän alussa Classicin tähtihyökkääjä Joonas Pylsy passitettiin viideksi minuutiksi jäähylle, kun hänen mailansa osui laukauksen saatossa Indians-puolustajaa kasvoihin.

Indians käytti ylivoiman röyhkeästi hyväkseen. Kevin Nylundin lapa oli tulikuumana, ja hyökkääjä laukoi kolme maalia kahdessa minuutissa ja kahdeksassa sekunnissa nostaen Indiansin samalla tasoihin.

Sitkeästi taistellut Indians jäi kuitenkin ilman palkintoa, kun Oskari Heikkilä pääsi napauttamaan voitto-osuman kaksi minuuttia ennen erän loppua.

Näin ollen Classic eteni välieriin 4–1-voitoin.